Connect with us

2020 BECE Timetable Out, Check The full Details Here!

Bece 1

NEWS

2020 BECE Timetable Out, Check The full Details Here!

SUBSCRIBE TO Nobafrica TV
JOIN OUR WHATSAPP GROUP


Bece 1The West African Examination Council (WAEC) has released the final timetable for the 2020 Basic Education Certificate Examination (BECE).

The examination is scheduled to commence on Monday, September 14 to Friday, September 18, 2020.

The examination which was initially scheduled for June 15, 2020, had to be postponed following the closure of all educational institutions as a result of the novel Coronavirus.

WAEC BECE TimeTable for School Candidates 2020

DATE SUBJECT CODE SUBJECT/PAPER DURATION TIME
  Monday,

14th September, 2020

001/2 English Language 2(Essay) 1 hour 10 minutes 9.00 a.m. – 10.10 a.m.
001/1 English Language 1(Objective) 35 minutes 10.10 a.m. – 10.45 a.m.
022/2 Religious and Moral Education 2(Essay) 1 hour 1.00 p.m. – 2.00 p.m.
022/1 Religious and Moral Education 1(Objective) 45 minutes 2.00 p.m. – 2.45 p.m.
   

Tuesday,

15th September, 2020

033/2 Integrated Science 2(Essay) 1 hour 15 minutes 9.00 a.m. – 10.15 a.m.
033/1 Integrated Science 1 (Objective) 45 minutes 10.15 a.m. – 11.00 a.m.
 053/2-055/2 Basic Design andTechnology 2 (Essay)  1 hour 15 minutes  1.00 p.m. – 2.15 p.m.
 053/1-055/1 Basic Design and Technology 1 (Objective)  40 minutes  2.15 p.m. – 2.55 p.m.
   

Wednesday, 16th September, 2020

 070/2 Information and Communication Technology 2(Essay)  

1 hour 15 minutes

 9.00 a.m. – 10.15 a.m.
 070/1 Information and Communication Technology 1(Objective)  45 minutes  10.15 a.m. – 11.00 a.m.
002/2 French 2

(Essay)

45 minutes 1.00 p.m. – 1.45 p.m.
002/1 French 1 (Objective) 1 hour 1.45 p.m. – 2.45 p.m.
   

Thursday,

17th September, 2020

030/2 Mathematics 2(Essay) 1 hour 9.00 a.m. – 10.00 a.m.
030/1 Mathematics 1 (Objective) 1 hour 10.00 a.m. – 11.00 a.m.
 003/2-013/2 Ghanaian Language and Culture 2(Essay)  1 hour  1.00 p.m. – 2.00 p.m.
 003/1-013/1 Ghanaian Languageand Culture 1 (Objective)  45 minutes  2.00 p.m. – 2.45 p.m.
Friday,18th September, 2020 020/2 Social Studies 2(Essay) 1 hour 9.00 a.m. – 10.00 a.m.
020/1 Social Studies 1(Objective)



Continue Reading
Advertisement
You may also like...

Supremo DM, (Born Frank Osei Nyarko) Is A Ghanaian Website Designer and Blogger with a Flair of Singing And Song Writing. He Loves To Listen to Music All Day Since that's One of his Major Source Of Joy. Therefore, He decided To Set up This Music/Entertainment Website To Enable Him Share His Source Of Joy With The Entire World. Kind Of Him Right? Well, He can Only Reach His Prime Target If You Could Preach About "GhanaFlaver" That Fast Rising Music/Entertainment Blog Emerging From West Africa,Ghana To Be Precise... I Would Love To Hear From My Cherish Readers/Visitors... Being It Feedback, Suggestions or Business Proposal... Contact Supremo DM Via Any Of the Medium Below... Whatsapp: +233 545 880 700 Email: Ghanaflaver@gmail.com Facebook: Supremo DM General Twitter/Instagram: @iamsupremodm Cheers?

More in NEWS

To Top
close

Ad Blocker Detected!

KINDLY SUPPORT US BY DISABLING THE AD BLOCKER OR YOU CAN WHITELIST GHANAFLAVER.COM

How to disable? Refresh